به گزارش قدس آنلاین، دکتر سید مجید میررکنی با اعلام این خبر اظهار داشت: در این بخش، روش های نوین تعدیل جوی مورد بررسی قرار میگیرد. به طور عمده روش های تعدیل جوی به دو دسته الف_ سنتی و ج_ جدید دسته بندی میشوند.
وی افزود: چند سالی است که روش سنتی در قالب طرح پژوهشی_عملیاتی باروری ابر در ایران در حال اجرا است. در این راستا، توسعه و تجهیز آزمایشگاه پژوهشی فیزیک ابر به کمک مرکز ملی مطالعات و تحقیقات باروری ابر انجام شده است.
میررکنی تصریح کرد: روش نوین تعدیل جوی که نمود بارز آن موضوع "تصاحب وضع هوا" است، در حال حاضر در قالب پروژه های ملی و پایان نامه های کارشناسی ارشد در دست انجام یا پایان یافته است.
عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک یزد گفت: از آنجا که موضوع تعدیل جوی یک امر فرا رشته ای است; سعی شده با عقد تفاهم نامه های داخلی و خارجی با دانشگاه ها و سازمان های ذیربط زمینه گردهمایی متخصین و داده های مورد نیاز فراهم شود.
دکتر میررکنی از حمایت های بی دریغ مسئولان دانشگاه و دانشکده فیزیک قدردانی کرد و افزود : تا کنون این بخش با سابقه چندین ساله تحت نام هواشناسی دارای دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد، زیر مجموعه گروه اتمی و مولکولی دانشکده فیزیک بوده است و هم اکنون به عنوان بخش مستقل عمل خواهد کرد.
نظر شما